Opinie test

Home / Opinie test
google
Agnieszka Wojcik
22 września, 2022

Serdecznie polecam - wspaniali nauczyciele i uczniowie. Świetna atmosfera na kursach w szkole💜

google
Karolina Kwiek
20 września, 2022

Super kursy, świetna kadra, przestępne ceny. Gorąco polecam

google
Ola
20 września, 2022

Bardzo polecam tą szkołą językową. Kursy angielskiego na wysokim poziomie z super nauczycielami, którzy wszystko dobrze tłumaczą. Dobra organizacja, i dobry kontakt z administracją szkoły. Bez problemów można dostac odpowiedzi na nurtujące pytania, bez względu czy dotyczą szkoły czy samego kursu angielskiego i nauczycieli. Polecam serdecznie

facebook
Aleksandra Łątka
poleca
20 września, 2022

Bardzo polecam tą szkołą językową. Kursy angielskiego na wysokim poziomie z super nauczycielami, którzy wszystko dobrze tłumaczą. Dobra organizacja, i dobry kontakt z administracją szkoły. Bez problemów można dostac odpowiedzi na nurtujące pytania, bez względu czy dotyczą szkoły czy samego kursu angielskiego i nauczycieli. Polecam serdecznie

facebook
Józef Derus
poleca
19 września, 2022

Jestem bardzo zadowolony z kursu języka angielskiego, który oferuje szkoła. Dobrze wydane pieniądze na lekcje, które zdecydowanie podniosły moje kwalifikacje. Lektorzy jakich spotkałem było profesjonalistami w każdym wydaniu, bardzo dokładnie tłumaczyli i słuchali odpowiedzi. Miłym dodatkiem są opinie przesyłane po lekcji. Bardzo polecam dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się języka.

facebook
Maria Gogola
poleca
19 września, 2022

Jestem po swoim pierwszy semestrze w tej szkole i już wiem, że zostanę na kolejne! Zajęcia prowadzone w kameralnych grupach przez native speakerów - dobrze przygotowanych do zajęć i zawsze z pozytywnym nastawieniem. Cena za kurs semestralny bardzo przyzwoita i zdecydowanie adekwatna do jakości 🙂

google
Izabella Derus
8 września, 2022

Najlepsza szkoła w Krakowie 🤭 Super nauczyciele ☺️

facebook
Kasia Nowak
poleca
8 września, 2022

Najlepsza szkoła w mieście dla dorosłych i pracujących ludzi!!! Dobra lokalizacja, organizacja i ciekawe zajęcia. Fajne metody, a ceny przystępne. Warto rok z góry kupić. Korzystają książki i swoich materiałów plus zadania i quizy i platforma do zadań w domu. Wszystko na dobrym poziomie. Bardzo polecam !

google
Maxim Titov
17 sierpnia, 2022

Chodzę na zajęcia z angielskiego już parę miesięcy, byłem na dwóch grupach, obie się podobały, porzadne materiały przygotowane na zajęcia, łatwy dostęp zdalny, szkola otwarta na feedback a zmieniłem grupę bo godzina nie pasowała

google
Aneta Różycka
16 sierpnia, 2022

Najlepsza szkoła angielskiego w Krakowie! 😄Świetni nauczyciela tacy jak Steven i James. Zdecydowanie polecam i z pewnością jeszcze wrócę na kurs! 😊❤️